Samenwerken met vakgenoten

Compleet Karin werkt al jarenlang tot grote tevredenheid samen met diverse stylisten in de regio.
Dit zeggen zij over de samenwerking:

 

"Samen een stap extra zetten"

Haar passie, prettige professionele instelling, oog voor detail en altijd voor het optimale plaatje gaan vragen dat ik dit ook doe. Door samen te werken, te overleggen en kritisch te blijven op elkaar kunnen we nog een stap extra zetten! 

Half werk kent Karin niet. Karin laat zich niet weerhouden en gaat respectvol maar doortastend en accuraat aan de slag. De nauwe samenwerking met de makelaars en het organiseren van een goede voorbereiding bij de verkopers zijn essentieel in haar werkwijze. Optimale vastgoedstyling en optimale fotografie; een unieke combinatie! Verder heeft ze goed inzicht in de noviteiten op de woningmarkt en zorgt ze dat ze voorop loopt met de nieuwste presentatiemogelijkheden.

Door Karins professionaliteit en het delen van haar kennis heb ik al vele stappen vooruit kunnen zetten. 
Moniek te Hietbrink, MH-Styling

 

"De combi maakt haar uniek"

Karin is een perfectionist die echt voor de “perfect picture” gaat. Ze doet er alles aan om dat resultaat te bereiken. Wij denken vaak hetzelfde: zij zegt het, ik dacht het al en andersom. Wij voelen elkaar heel goed aan en hebben dezelfde denk- en werkwijze. Daarom is het heel fijn om met Karin samen te werken.

Karin blijft graag leading en in control; maar doordat er wederzijds respect is, staat zij ook open voor inbreng van mij. Daarnaast is Karin zakelijk en erg professioneel, maar daardoor ook succesvol. Onze samenwerking is zeer prettig en duurt al een aantal jaren.

Een fotograaf is geen styliste, een styliste is zeer zeker geen fotograaf. Een fotograaf kijkt door de lens van de camera, een styliste kijkt naar lijnen, details, een breed plaatje. Karin is / doet / kan beide en die combinatie maakt haar uniek. 
Kirstin Reinink, Dess Kirstins
 

 

U wilt een afspraak maken of meer informatie?

Mail ons Bel Karin

Recente projecten

Referenties