Haal de zon naar binnen met de kleur geel !!

Elke kleur roept gevoelens op. Geel doet dat misschien wel het meest van allemaal. Want welke kleur is nou vrolijker en zonniger dan geel? Bij de inrichting van een ruimte kan juist het toevoegen van zo’n energieke, optimistische kleur een wereld van verschil maken. Geen wonder dat we geel steeds vaker zien.
In het interieur wordt geel toegepast om ruimtes uitnodigend te maken en een vrolijke sfeer op te roepen. Geel laat licht dat binnenvalt reflecteren en frist zo donkere plekken echt op. Goed te gebruiken dus in ruimtes waar minder of koud licht binnenvalt, zoals een woonkamer op het Noorden, de badkamer of een sombere slaapkamer.
De kleur geel bevordert de communicatie en creativiteit en is daardoor bijzonder geschikt voor vergaderruimtes en werkplekken. Een goede reden om ook in het interieur van uw bedrijf een vleugje zon binnen te halen. 
Geel lastig te combineren? Dat valt best mee. Laat je maar inspireren door deze foto’s. Of ga te rade bij Moeder Natuur die kwistig geel rondstrooit, soms in de meest gewaagde combinaties. Geel met paars bijvoorbeeld, een prachtige combinatie van diepwarm paars en stralend zonnig geel. Laat je inspireren en haal de zon in huis!

 

Recente nieuwsitems

Haal de zon naar binnen met de kleur geel !!

lees meer

Twilight foto's, de smaakmaker op elke website

lees meer
Toon alles

Referenties