Je woning succesvol verkopen!

Verleiden is de kunst van het verkopen…

Zonder kijkers geen kopers. Maar hoe verleid je die? Door mijn jarenlange ervaring en grote dosis creativiteit kan ik u stap voor stap helpen om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Of het nu een starterswoning is of een riante villa, elk huis heeft zijn eigen aantrekkingskracht. Samen laten we uw woning van haar beste kant zien, zodat zij er echt uitspringt op verkoopsites!

 

Vakvrouw met keurmerk

Natuurlijk wilt u weten of u echt een vakvrouw in huis haalt. Gelukkig zijn er objectieve instanties die dat garanderen. Als Keurmerkstylist Vastgoed behoor ik tot de top van de Nederlandse Vastgoedstylisten. Jaarlijks word ik door een onafhankelijk orgaan getoetst op o.a. bewezen actuele vakkennis, deskundige werkwijze, kwaliteit, betrouwbaarheid, creativiteit en professionaliteit. Dit geeft u de garantie dat u met een professional zakendoet.

 

Presentatie met gevoel

Een huis kopen is een kwestie van gevoel. Als de sfeer klopt en de beleving goed is, kan de koop bij wijze van spreken bij de voordeur al beklonken zijn. Maar dan moet u die potentiële koper natuurlijk wel eerst in huis hebben! Daarom is de eerste indruk zo belangrijk.

Compleet Karin zorgt ervoor dat uw woningpresentatie er tiptop uitziet: sfeervol, rustig, ruimtelijk en aantrekkelijk. En natuurlijk krijgt u ook tips voor een optimale look tijdens de bezichtigingen. De kunst van professionele vastgoedstyling is dat bij elk huis de positieve verkooppunten worden geaccentueerd. Door rust en ruimte te creëren worden potentiële kopers verleid om uw woning te komen bezichtigen.

De uitdaging voor mij is om elk huis in elke prijsklasse te voorzien van de benodigde WOW-factor!

Samen voor het beste

Een huis verkopen doe je samen! Ik bekijk bij u op locatie met een objectieve blik alle ruimtes en hoe we de positieve aspecten van de woning kunnen laten stralen. Aan een optimaal resultaat kunt u zeker bijdragen. Voor mijn komst krijgt u een overzicht van punten die u al kunt aanpakken om tot een optimale woningpresentatie te komen voor een zo breed mogelijk publiek. Heel kleine verbeteringen soms, die je als bewoner door de emotionele binding met je huis niet zo snel bedenkt. Op basis van de to-do-list kunt u zelf aan de slag en maken we er tijdens de styling en fotoshoot samen iets prachtigs van! 
Geen tijd? Ik kan u natuurlijk ook alle voorbereidende werkzaamheden uit handen nemen.

 

Leegstaande woningen

Een leeg huis heeft minder aantrekkingskracht. Leegstaande woningen richt ik daarom zo in dat ze de juiste uitstraling krijgen en er echt uitspringen tussen het overige aanbod op de verkoopsites.

 

Kopers verleiden met toekomstmogelijkheden

Wie ergens lang woont, ziet vaak zelf niet meer hoeveel potentie de woning heeft. Ik kan een ontwerp maken met een fotorealistische verbeelding van toekomstmogelijkheden. Zo kunt u kijkers heel goed laten zien welke mogelijkheden uw huis hen kan bieden. Potentiële kopers zien een Compleet plaatje, zonder dat u veel geld hoeft te steken in een verbouwing. Ook kan ik aansluitend in opdracht van u de potentiële koper adviseren. Met dat goed onderbouwde advies zien zij in uw huis vast hun droomhuis!

 

Professionele fotografie

Hoe komen alle ruimtes in uw huis zo mooi mogelijk over? Doordat ik elk vertrek bekijk met een stilistische maar ook een fotografische blik weet u zeker dat het plaatje straks echt klopt. Ik fotografeer uitsluitend met aanwezig licht en géén flitslicht. Dat vraagt meer van mijn vakmanschap als fotograaf maar het eindresultaat is er vele malen mooier door: de potentiële koper ziet de werkelijke beleving en kleur. Daarmee onderscheid ik mij van andere fotografen. Uiteraard fotografeer ik alleen met professionele apparatuur. Daarnaast wordt al het beeldmateriaal in eigen beheer, professioneel nabewerkt voor een optimaal resultaat. lees meer over fotografie door Compleet Karin en de diverse mogelijkheden
 

Woonbeleving op video

Bewegende beelden zijn vaak sprekender dan alleen foto’s. Een woonbelevingsvideo neemt potentiële kopers echt mee in huis en tuin. Hierdoor gaat de woning meer leven. Bijkomend voordeel: op social media worden bewegende beelden beter bekeken dan foto’s. Ook bij het maken van deze video’s draait alles om beleving en verleiden.
Interesse? Klik hier voor videovoorbeelden

U wilt een afspraak maken of meer informatie?

Mail ons Bel Karin

Recente projecten

Referenties