Dit is Karin Stoltenborg

Karin volgde na haar studie aan de Textiel Handels School in Enschede een opleiding aan HTS Bedrijfskader in Eindhoven. Ze werkte jarenlang als inkoper binnen de interieurbranche, onder andere voor woonwinkelketen Trendhopper. Zij kocht accessoires en meubelen in en verzorgde de bijbehorende winkelpresentaties. Voor deze winkels reisde ze naar India, China en het Oostblok.

Voor een importeur van interieur- en tuinartikelen in Twente creëerde zij nieuwe woonconcepten en verzorgde zij de productontwikkeling en inkoop waarvoor ze door heel China en Vietnam reisde.

Karin adviseert al jarenlang particulieren meer over interieuradvies voor particulieren en bedrijven meer over interieurontwerp voor de zakelijke markt op het gebied van kleur, verlichting, sfeer en complete interieurplannen. Zij is gecertificeerd Interieurontwerper en Master of Interior Design. Haar opleiding volgde ze met succes aan de ®International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB. In 2016 heeft ze de opleiding tot lichtadviseur gevolgd. Een vak apart, en een zeer nuttige toevoeging aan haar andere vaardigheden. 
 
Als Keurmerkstylist Vastgoed behoort zij sinds 2012 tot de top van de Nederlandse Vastgoedstylisten. Jaarlijks wordt zij door een onafhankelijk orgaan getoetst op o.a. bewezen actuele vakkennis, deskundige werkwijze, kwaliteit, betrouwbaarheid, creativiteit en professionaliteit. Dit geeft u de garantie dat u met een professional zakendoet. 
meer over woningpresentaties

Fotografie is één van haar grote passies. Al op haar zestiende verjaardag kreeg zij haar eerste kleinbeeldcamera. De liefde voor het fotograferen deelde ze met haar vader. Aldoende ontdekten ze samen hun gezamelijke passie voor het lijnenspel in de architectuur en in de natuur. meer over fotografie

In 2009 is Karin gestart met de opzet van haar bedrijf Compleet Interieurontwerp & Vastgoedstyling (Nu Compleet Karin). Hierin combineert ze al haar talent: commerciële achtergrond, oog voor compositie en gevoel voor sfeer en interieur.
 

Zo Compleet is Karin!

U wilt een afspraak maken of meer informatie?

Mail ons Bel Karin

Recente projecten

Referenties