Meer toegevoegde waarde door teamwork

Compleet Karin werkt al jarenlang tot grote tevredenheid samen met diverse makelaarskantoren in de regio.
Dit zeggen zij over de samenwerking:

 

"Enthousiaste benadering"

Karin is een vakvrouw op en top! We voelen elkaar erg goed aan. Wij delen onze passie voor het vak en onze enthousiaste benadering. Daardoor werken we al jaren erg goed samen en met veel succes. Iedere keer opnieuw zijn we in staat om een goed resultaat neer te zetten door onze unieke samenwerking. Een uitgekiend traject en een duidelijk communicatieplan zorgen ervoor dat alle partijen met veel plezier samenwerken bij de opdrachtgever. Het totale proces wordt goed aangestuurd. Dit maakt dat we samen een goede combinatie zijn.

Voor onze dienstverlening is de vastgoedstyling door Karin, in combinatie met haar fotografie, niet meer weg te denken. Karin is veelzijdig en zeer zorgvuldig. Ook blijft ze voortdurend innovatief en is ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Marloes Haarhuis, De Makelaar 
 

"Verkopers vol passie ontzorgd"

Karin is ‘het’ verlengstuk van ons makelaarsteam. Ze ontzorgt ons, maar vooral ook de verkopers. Dit doet Karin vol passie, op een high level, waarbij ze jou als klant volledig meeneemt in de beleving van wonen. Wij en onze verkopers leren iedere dag van Karin en ze blijft altijd op zoek naar the next level. We zijn trots op deze samenwerking en we kunnen je feliciteren als Karin ook voor jou werkt! Karin maakt het verschil! Zij voelt zich betrokken bij onze verkopers alsof het huis van haar is. Deze inleving ervaar je door haar strakke communicatielijnen in combinatie met met haar power op social media. Met Karin & de opdrachtgever verkopen we samen. Teamwork!
Elles ter Wee & Richard Schasfoort, Schasfoort Makelaars  
 

"Een kloppend plaatje"

Karin is duidelijk in haar communicatie. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Dit is zowel voor onze opdrachtgevers, als ons kantoor, zeer van belang. Wij bevelen haar dan ook van harte aan. Sterker nog, we vinden haar toegevoegde waarde onontbeerlijk voor een succesvolle verkoop. Haar professionele manier van werken, sluit aan bij onze visie. Zoals wij door onze verkoopervaring en juridische kennis toegevoegde waarde hebben voor onze opdrachtgever, heeft Karin dat ook. Ze volgt de markt en blijft zich ontwikkelen. Verkoopcijfers wijzen uit, dat Karin met haar professionele manier van styling en fotografie in combinatie met onze verkoopstrategie, een sneller dan gemiddelde verkoop en een hogere opbrengst kan bewerkstelligen.

Karin kijkt door de ogen van een koper bij het samenstellen van de beelden. Wat is er nou prettiger, dan dat een woonhuis beantwoordt aan het plaatje, dat een belangstellende er op grond van de voor-informatie van heeft? Dit levert zowel voordeel op voor de koper, de verkoper, als de makelaar.
Esther van Benthem & Allard Ringsma, Esther van Benthem Makelaar 
 

 

U wilt een afspraak maken of meer informatie?

Mail ons Bel Karin

Recente projecten

Referenties