Uw missie & uw pand kunnen elkaar versterken

Het interieur van uw organisatie is het eerste wat uw gast of klant ziet. Een belangrijk visitekaartje van uw onderneming dus! Compleet Karin weet hoe u uw bedrijfsidentiteit kunt vertalen in een inspirerende en prettige omgeving voor uw klanten, werknemers en uzelf.

Karin weet waarover ze het heeft: als Keurmerkstylist Vastgoed behoort ze tot de top van de Nederlandse Vastgoedstylisten, met jarenlange ervaring ook in de zakelijke markt.
Door haar jarenlange ervaring als interieurfotograaf is ze een bekende voor velen die hun interieur door haar lieten vastleggen. Zij weet als geen ander de sfeer van het interieur van uw organisatie op beeld vast te leggen. Dit maakt Karin zo Compleet.

 

Realistisch totaal-concept voor uw interieur

Compleet Karin kijkt bij het inrichten van een zakelijke ruimte zowel naar het doel van het pand als naar de wensen van de gebruiker en de klanten. Op een creatieve manier kijkt ze naar uw bedrijf en komt dan met verrassende ideeën. Daaruit volgt een realistisch totaal-concept dat naadloos aansluit bij de huisstijl van uw organisatie.

De inrichting van uw pand moet passend, gebruiksvriendelijk, functioneel en efficiënt zijn. En het ontwerp of advies straalt exact dezelfde missie en visie uit als uw organisatie. Natuurlijk houdt Compleet Karin bij de styling, het ontwerp en advies rekening met de ARBO-voorschriften en brandveiligheid. Compleet ontzorgen, daarvoor staat Karin garant.  

Wat zijn de mogelijkheden:
U kunt bij Compleet Karin onder andere terecht voor de volgende diensten en producten:

- Ontwerp, advies en styling van diverse ruimtes zoals: lobby’s, hotelkamers, kantoren, spreekkamers, wachtkamers,
  ontvangstruimten, vergaderzalen etc.
- Ontwerp van balies en meubilair
- Advies op het gebied van kleur, interieurstyling, raambekleding, stoffering en materiaalgebruik
- Advies op het gebied van verlichting
 


Verleidende interieur- en architectuurfotografie

Uw website is een belangrijk visitekaartje van uw onderneming en moet uitstralen waar uw bedrijf voor staat. 
Ik fotografeer uitsluitend met aanwezig licht en géén flitslicht. Dat vraagt meer van mijn vakmanschap als fotograaf maar het eindresultaat is er vele malen mooier door: uw klant ziet de werkelijke beleving en uitstraling van uw bedrijf.
 


Twilight fotografie, de smaakmaker voor elke website

In de fotografie (vooral van architectuur) is de periode rondom de zonsondergang zeer geliefd omdat het licht van een bijzondere kwaliteit is en de verlichting in gebouwen dezelfde sterkte heeft als het licht buiten. Fotograferen rond in de schemering levert bijzondere beelden op. Het licht is zachter, schaduwen langer en de hemel wordt gekleurd door het laatste licht van de dag.

Door een twilightfoto krijgt een gast van een hotel, restaurant of B&B al op de website dat warm-welkom-gevoel.

Bedrijfspanden, die er overdag wat streng uit kunnen zien, krijgen, door de zonsondergang als het ware te vangen, een veel aantrekkelijker aanblik.  

U wilt een afspraak maken of meer informatie?

Mail ons Bel Karin

Recente projecten

Referenties