Maak van uw huis een thuis!

Interieuradvies: nooit meer een miskoop!

Een huis inrichten betekent keuzes maken. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar het is lang niet altijd gemakkelijk. Want er is zoveel moois te koop! En als u van alles wat aanschaft, klopt uw interieur vaak niet. Er mist iets, of er is juist van alles teveel. Met een interieur-advies van Compleet Karin is dat wikken en wegen voorbij. Ik help u om een duidelijke stijl en sfeer te kiezen die helemaal bij u en uw gezinsleden past. Daarbij gaat het niet om wat trendy is of wat ik mooi vind, maar om precies dat wat van uw huis een thuis maakt. Compleet U dus!

 

Het optimale voor elk vertrek

Tijdens het intakegesprek inventariseer ik wat u en uw gezinsleden mooi vinden. Ook al lijkt dat soms nog zo tegengesteld, voor mij als vakvrouw zit er altijd wel een gemeenschappelijke factor in. Natuurlijk wordt ook gekeken hoe het vertrek er nu uitziet en welke functie het heeft in uw gezin. Op basis van die wensen en eisen maak ik een interieurplan of geef ik advies op locatie. Soms kan een andere indeling wenselijk zijn, een andere keer kan door het toevoegen van kleur, andere verlichting of één nieuw meubelstuk al veel worden bereikt. Het is zeker niet noodzakelijk alles rigoureus te vervangen: waar u aan gehecht bent, blijft. Naar wens kan een interieurplan worden aangevuld met een kleurplan en/of verlichtingsplan.

 

U bepaalt zélf het eindresultaat

Het onderscheidende aan mijn werkwijze is dat ik voorstellen doe over bijvoorbeeld de vloer, de bank, de gordijnen, de verlichting of kleuren die passen bij uw smaak, maar dat u zelf bepaalt hoe snel u het eindresultaat bereikt. Met mijn aanwijzingen heeft u een duidelijke handleiding om zelf mee op pad te gaan naar woninginrichters en een eigen keus te maken die past bij uw budget. Liever helemaal ontzorgd worden? Ik kan ook alles voor u tot in de kleinste details verzorgen. Maar mijn advies is altijd onafhankelijk en voor elk budget bereikbaar. Investeren in een goed interieuradvies van Compleet Karin verdient zichzelf terug: nooit meer een miskoop!

Voor ieder wat wils.

Ik werk standaard met drie opties om tot een gewenst interieuradvies te komen.
Wilt u meer weten, maak dan gebruik van onderstaande buttons om mij direct te bellen of ons te mailen.

 

1. Interieur- en lichtadvies op locatie

Na een kort introductiegesprek waarbij de wensen worden besproken, lopen we met de plattegrond in de hand door de desbetreffende ruimtes of ik geef advies vanaf de bouwtekening. Ik geef advies & tips over onder andere meubelindeling, kleur en verlichting. Uw persoonlijke smaak is altijd het uitgangspunt. Samen bekijken we wat in uw woning de optimale mogelijkheden zijn om tot de gewenste woonsituatie te komen. Het advies kan betrekking hebben op alle ruimtes in huis en duurt 2 à 3 uur. Met dit advies kunt u vervolgens zelf aan de slag.
 

2. Totaal interieurontwerp met verlichtingsplan

In een intakegesprek van ca. 1 uur worden uw wensen met betrekking tot sfeer, indeling, meubels en afwerking besproken van 1 ruimte/verdieping. Tijdens de tweede afspraak krijgt u een presentatie van het interieurplan. Daarbij krijgt u een plattegrond voorzien van een indelingsvoorstel van de meubels en een overzicht met afbeeldingen van de meubels, stoffering en kleuren. Deze presentatie duurt ca. 2 uur. 

Om het plan compleet te maken kunt u een verlichtingsplan toevoegen. Daarbij krijgt u een indelingsvoorstel met alle type verlichting en een overzicht met afbeeldingen van de armaturen. 

 

3. Interieuradvies op maat bij nieuwbouw en/of verbouw projecten

Niet alle situaties en projecten passen in optie 1 of 2. Bijvoorbeeld nieuwbouw/verbouw projecten of bijvoorbeeld een interieur en lichtplan voor een complete woning. Dat vraagt om advies op maat.
Neem hiervoor gerust contact op voor meer informatie en een bijbehorende offerte.

U wilt een afspraak maken of meer informatie?

Mail ons Bel Karin

Recente projecten

Referenties