Compleet Karin: check!

Het is tijd, na 7 jaar en ruim 1500 opdrachten,

voor een nieuwe naam, huisstijl en website!! Dat klinkt heel simpel, maar dat is het niet. Want om jezelf goed neer te zetten, moet je eerst heel eerlijk in de spiegel kijken. Wat maakt wat ik doe nou uniek? Ik houd me eerst maar eens vast aan de referenties van enthousiaste klanten die ik in de loop der jaren kreeg. Hun verhalen werpen me zo weer terug in hun huizen. Bescheiden woningen, kapitale villa’s en overal bewoners met maar één wens: kijkers verleiden.
Dat kan ik goed, getuige de mooie verhalen en de snelle verkoopcijfers. 
Vastgoedstyling: check!

De ontwerper van mijn nieuwe huisstijl en website wilde natuurlijk weten wat ik doe. Als ik het hele verhaal vertel, is het nogal een lijst. Eigenlijk ontzorg ik de koper en de makelaar bij het hele proces van de verkoop: van de eerste presentatie tot en met de bezichtigingen. En omdat een huis verkopen emotioneel is, moeten mensen je dan wel vertrouwen en het gevoel hebben dat ze bij jou in goede handen zijn.
Deskundig en vertrouwenwekkend dus: check!

Als het interieur verleidelijk genoeg is, en alle overbodige dingen uit beeld, dan moeten er verleidende foto’s komen. Ook dat doe ik zelf. Met natuurlijk licht, een stilistische blik én een fotografisch oog.
Het perfecte plaatje creëren, ook in 360° en op video. Best uniek, inderdaad.
Fotografie: check!

Als mensen een huis op het oog hebben, vinden ze het soms ook lastig om in te schatten of dit echt hun droomhuis kan worden. Wat valt eraan te verbeteren, en is daar wel budget voor?
Samen met kopers door de beperkingen heen kijken en de mogelijkheden zien!
Hulp bij aankoop: check!

Verder help ik mensen die van hun huis een thuis willen maken. Bij sommigen lukt dat al met het herschikken van de meubels, het toevoegen van kleur of betere verlichting, bij anderen begeleid ik een complete bouw of verbouwing.
En altijd hoor ik terug: Hè, nu wonen we echt lekker.
Interieuradvies- en ontwerp: check!

De naam Compleet Karin voelt ineens helemaal niet meer zo onbescheiden. Het klopt gewoon! Dus zetten we alles netjes op de website. En dan zegt de tekstschrijfster van Compleet Karin: ,,Compleet is dik in orde, maar ik mis Karin. Want je sprankelt en straalt, je bent stevig in je advies maar kan toch goed luisteren, je bent een uniek mens’’. Daar moet ik van blozen, en nog harder stralen.
En daarom laat ik vanaf nu op social media en hier op de website ook wat meer van mezelf zien. Met dingen die ik in de praktijk vaak mis zie gaan, met mooie hoekjes die je thuis ook kunt maken, met handige tips en natuurlijk ook af en toe een gezonde dosis zelfspot. Meer dan wonen alleen: Compleet Karin dus!

Recente nieuwsitems

Haal de zon naar binnen met de kleur geel !!

lees meer

Twilight foto's, de smaakmaker op elke website

lees meer
Toon alles

Referenties