Twilight foto's, de smaakmaker op elke website

Twilight fotografie: vang de zonsondergang!

Om de sfeer van een huis goed te vangen, moet je nét wat creatiever zijn. Twilight fotografie is één van de manieren waarop ik een woningpresentatie die extra beleving geef. Met deze unieke manier van fotograferen vang ik als het ware de zonsondergang.

Het resultaat: foto’s die de kijker meteen warm welkom heten!

Achter dat ene perfecte beeld zit een complete serie van foto’s, allemaal gemaakt rondom de zonsondergang. Ik plaats een camera-opstelling voor het huis en één erachter en ren dan 1,5 uur heen en weer om met een interval van zo’n vijf minuten opnames te maken. Een beetje een dwaas gezicht waarschijnlijk, maar al die foto’s kan ik later samen combineren in Photoshop tot hét perfecte beeld. Op de ene foto is de lucht net wat mooier, op de andere zie je de details van bijvoorbeeld een stiepelteken weer beter, het is net een puzzel van soms wel 60 verschillende beelden.

Geen wonder dat zo’n bewerkelijke foto er duizend keer beter uit ziet dan wanneer je deze sfeer zou proberen te vangen met één foto, of een snapshot op je mobiel. Twilight fotografie geeft echt extra beleving aan een woningpresentatie.

Én is ook heel geschikt voor een warm-welkom-gevoel op de website van een B&B, restaurant of hotel.

Of als cadeau voor een trotse woningbezitter die helemaal niet wil verhuizen!

  
Het is elke keer weer geweldig om tevreden klanten hun foto’s te laten zien. Juist door goed met hen samen te werken, komen we tot het perfecte plaatje. Ook dat maakt Compleet Karin uniek.

Interesse in het hoe en waarom van twilight fotografie, de mogelijkheden en meer voorbeelden? Klik dan hier

Recente nieuwsitems

Haal de zon naar binnen met de kleur geel !!

lees meer

Twilight foto's, de smaakmaker op elke website

lees meer
Toon alles

Referenties