Binnen-naar-buiten tips

Hoera, volgende week wordt het mooier weer! Heerlijk genieten van de zonnestralen, gauw de tuinmeubels naar het terras slepen. Maar wordt het daar nou echt mooier van? Een loungebank zit heerlijk, maar kan ook je complete uitzicht blokkeren. Binnen en buiten lopen vaak ook niet echt lekker in elkaar over. En waarom is alle buitenspeelgoed uitgevoerd in dat stuitende cadmiumgeel en brandweerrood? Tien tegen één dat je wel wat hulp kunt gebruiken voor het betere zoete terrasleven. Daarom deze vier binnen-en-buitentips. En als je het allemaal wel oké vindt en eerst maar eens de zon wilt voelen? Lekker met je ogen dicht genieten!
 
1. Kijk ook buiten naar mogelijke indelingen van je terras en tuin. Tuinmeubels zijn relatief makkelijk te verplaatsen. Zet ze eens op een totaal andere plek en ervaar hoe je tuin dan ‘aanvoelt’. Een frisse blik kan een wereld van verschil maken.
 
2. Denk eens aan een andere kleur (dan de standaard buitenbeitsen) op het houtwerk van je schuur of overkapping. Een wand kan heel anders gaan leven door er een andere subtiele tint op aan te brengen, die aansluit bij de kleuren van je tuin (bijvoorbeeld de borders). Zo sluit het houtwerk beter aan bij de rest van je tuin, helemaal als je er ook nog in kleur passende accessoires bij kiest.

 
3. Creëer handige bergruime. In een tuin liggen vaak veel losse spullen. Met steigerhout of vlonderplanken en een paar stevige scharnieren maak je makkelijk een goede opbergplek en een bank met extra zitplaatsen. Leg er kussens op die mooi combineren bij de kleur die je hierboven hebt gekozen. Verstevig het deksel wel goed aan de binnenkant, anders zit je ineens tussen de rommel die je juist niet meer wilde zien….
 
4. Breng binnen naar buiten. Door een groepje decoratieve items bij elkaar te zetten, die aansluiten bij de sfeer van je huis (bijvoorbeeld met dezelfde kleuraccenten) en door items uit je woonkeuken te verplaatsen naar het terras breng je woonbeleving naar buiten. 
 

Recente nieuwsitems

Haal de zon naar binnen met de kleur geel !!

lees meer

Twilight foto's, de smaakmaker op elke website

lees meer
Toon alles

Referenties